Kubatov házához készülnek a Fradi ultrái

FTC, Ferencváros, szurkolók, foci
Budapest, 2015. július 9. A Ferencváros szurkolói a labdarúgó Európa Liga-selejtezőjének első fordulójában játszott Ferencváros - Go Ahead Eagles zártkapus, visszavágó mérkőzés idején, a budapesti Groupama Aréna előtt 2015. július 9-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Vágólapra másolva!
A klubelnök Kubatov Gábor háza előtt készülnek tüntetni a Ferencváros szurkolói.

A Fradi ultrái és Kubatov között régóta viharos a viszony, a kemény mag a szurkolói kártya és a vénaszkenner miatt nem jár a hazai meccsekre, de amikor az MLSZ visszavonta a kötelező szurkolói kártyákra vonatkozó rendeletét, a Ferencváros szurkolói nyílt levélben fordultak klubjuk vezetőségéhez, hogy legalább idegenben engedje őket szurkolni.

A válasz az volt, hogy a Zeljeznicar elleni Európa Liga-selejtező visszavágójára is csak szurkolói kártyával lehet jegyet venni, de az ultrák közül sokan így is elindultak, a stadionba azonban végül nem jutottak be, annak ellenére, hogy a bosnyákok segítségével érvényes jeggyel rendelkeztek.

Nyomatékosítani akarják a véleményüket

Az ultrák most azt tervezik, hogy vasárnap, a Diósgyőr elleni bajnoki után Kubatov háza előtt tüntetnek. "Elég volt az ámokfutásából, ha nem hajlandó leülni velünk, és továbbra is az elnökségének legfontosabb feladata az, hogy ellehetetlenítse, kitiltsa, megalázza a saját szurkolótáborát, akkor a klubtól mennie kell! Nyomatékosítsuk még jobban a véleményünket, hátha végre meghallja!" - áll abban a felhívásban, amit a Facebookon tett közzé a Szurkolók személyiségi jogok nélkül nevű csoport.