Vágólapra másolva!
A Deportivo La Coruna visszalépett Julio Rey leigazolásától, miután kiderült, hogy a játékos 2012-ben a klubot gyalázta egy Twitter-üzenetben.

A spanyol klub alkalmaz olyan embereket, akiknek az a feladata, hogy figyeljék, hogy a szerződéssel rendelkező játékosok, valamint a kiszemeltek mit tettek közzé a közösségi médiában. Erre fázott most rá Rey, aki három évvel ezelőtt a Twitteren azt írta ki az oldalára, hogy "Kurva Depor, kurva Riazor", utóbbi a csapat stadionja.


A Deportivo közleményt adott ki, amelyben jelzi, hogy visszalép Rey szerződtetésétől az ominózus twitteres megjegyzés miatt. A közleményben az is szerepel, hogy a klub csak olyan játékosokat alkalmaz, akik példát mutatnak sportszerűségből, tisztelik az ellenfeleket, és akik elkötelezettek a csapat iránt.

A spanyol oldalakon a kommentelők vegyesen reagáltak a Depor döntésére, voltak, akik szerint ez volt a megfelelő megoldás, mert meg kellett védeni a klub becsületét, mások viszont gyerekesnek tartják, hogy elálltak a szerződéstől, mivel a három évvel ezelőtti botlás egy tinédzser meggondolatlan tette volt.