Interes edzője lesz a Milannak

Sinisa Mihajlovic, Sampdoria, foci
ITALY, Genoa : Sampdoria's coach Sinisa Mihajlovic of Serbia looks on during the Italian Serie A football match Sampdoria Vs Lazio on May 16, 2015 at "Luigi Ferraris Stadium" in Genoa. AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
Vágólapra másolva!
Sinisa Mihajlovic lesz a Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője, ezt a klub pénteken be is jelenti.

A Milannews.it számolt be arról, hogy a 46 éves szakember mindenben megegyezett Silvio Berlusconi tulajdonossal, és két évre fog aláírni.

Mihajlovicra azután esett Berlusconi választása, hogy a Real Madridtól távozó Carlo Ancelotti nemet mondott korábbi klubja megkeresésére. A sajtó összeboronálta a Milannal Unai Emeryt, Jürgen Kloppot és Vincenzo Montellát is, de Mihajlovic költséghatékonyabb megoldásnak tűnik.

Mihajlovicnak nem annyira örülnek Milánó piros-fekete felében Forrás: AFP/Marco Bertorello

A szerb szakember játékosként a Romát, a Sampdoriát, a Laziót és a Milan városi riválisát, az Intert is erősítette, edzőként a dolgozott az Internél, a Bolognánál, a Cataniánál, a Fiorentinánál és a szerb válogatott szövetségi kapitánaként is dolgozott. 2010-ben azt nyilatkozta, hogy inkább az éhhalál, de a Milan kispadjára soha nem fog leülni.

"Posso anche morire di fame, ma non allenerei mai l'A.C. Milan perché sono stato 4 anni dell'F.C. Internazionale Milano", diceva #Mihajlovic nel 2010...

Posted by Calcio & Finanza on Thursday, June 4, 2015