Valami egészen különleges dolog történt velünk

554887045
Barcelona's players throw Barcelona's coach Luis Enrique in the air after the UEFA Champions League Final football match between Juventus and FC Barcelona at the Olympic Stadium in Berlin on June 6, 2015. FC Barcelona won the match 1-3. AFP PHOTO / ODD ANDERSEN
Vágólapra másolva!
A Barcelona részéről többen azt emelték ki, hogy tudták, hogy szenvedni fognak a Juventus ellen végül 3-1-re megnyert Bajnokok Ligája-döntőben. Luis Enrique még nem tudja, hogy marad-e, Paul Pogba szerint 2-1-nél ők már feladták.

Ivan Rakitic (Barcelona): Ez egy döntő, természetes, hogy meg kellett szenvednünk a győzelemért. ugyanakkor megérdemelten nyertünk. A következő célunk, hogy megvédjük a címünket minden sorozatban.

Rakitic lőtte az első gólt Forrás: AFP/Odd Andersen

Luis Suárez (Barcelona): Ez hihetetlen, valami egészen különleges dolog történt velünk. Ahhoz, hogy megnyerd ezt a trófeát, szenvedned és küzdened kell. Az egész szezonban meccsről meccsre haladtunk, hogy elérjük a céljainkat, és sikerült is, nyertünk mindenhol, ahol akartunk.

Gyakorlatilag Suárez gólja döntött Forrás: AFP/Oliver Lang

Josep Maria Bartomeu (a Barcelona elnöke): Mindannyian szenvedtünk a meccs alatt, nem csak a játékosok, de sikerült kiszenvednünk a győzelmet. Nagyon kemény szezonunk volt, de most élveznünk kell ezt a pillanatot, és alaposan megünnepelni. Hihetetlen ez a csapat.

Luis Enrique (a Barcelona vezetőedzője): Még nem tudom, hogy maradok-e a csapatnál, de most nagyon boldog vagyok. Kivételes játékosaim vannak, győztes típusú katonák, akik élvezik, amit csinálnak. Hatvan meccset játszottunk ebben a szezonban, ebből ötvenet megnyertünk. ha őszinte akarok lenni, nem gondoltam, hogy triplázni tudunk az idén. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki bízott bennem.

Luis Enrique még nem tudja, marad-e Forrás: AFP/Odd Andersen

Paul Pogba (Juventus): Amikor egyenlítettünk, akkor elhittük, hogy nyerhetünk, de amikor belőtték a második góljukat, akkor minden csapattársam lehajtotta a fejét. Persze megpróbáltunk visszajönni, de a végén Neymar eldöntötte.