A ManCity megtette első ajánlatát Sterlingért

Raheem Sterling, liverpool
Liverpool's English midfielder Raheem Sterling celebrates scoring their fifth goal during the English Premier League football match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, northwest England, on February 8, 2014. AFP PHOTO / ANDREW YATES RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Vágólapra másolva!
A Manchester City első nyári fogása a liverpooli Raheem Sterling lehet, akiért 41 millió eurót ajánlanak a manchesteriek. A Mirror úgy tudja, pénteken szóban megegyeztek a felek. 

Mióta a játékos nem volt hajlandó aláírni a hosszabbítását a Liverpoollal, folyamatosan a bulvárlapok címlapján szerepel, de ez volt az első konkrét ajánlat érte. A Pool állítólag nem akarja elengedni, 50 millió fontot (67 millió eurót) szeretnének kapni érte, ennyit viszont a City nem fog ajánlani.

A 20 éves játékost korábban hírbe hozták a Real Madriddal is, ám ez valószínűleg kacsa volt, hiszen az ő posztján megvan a Real. Ráadásul a hírek szerint a londoni származású Sterling a fővárosba menne szívesen, méghozzá az Arsenalba, de kétséges, hogy Arsene Wenger annyi pénzt kínálna neki, amennyiért a Pool elengedné.

Ér ennyit? Forrás: AFP/Andrew Yates

A City mindenesetre a napokban írásban is megerősíti ajánlatát.