Kivágták Neymart a Copa Américáról

Brazil's Neymar Jr. gestures at teammates during a friendly match against Honduras in preparation for the Copa America Chile 2015 at Beira-Rio Stadium in Porto Alegre, Brazil, on June 10, 2015. AFP PHOTO / Jefferson BERNARDES
Vágólapra másolva!
Neymar számára véget ért a Copa América: a brazilok sztárcsatárját négymeccses eltiltással sújtották a szervezők a kolumbiaiak ellen elbukott meccs után kitört balhé miatt. 

Még a korábban megírt két meccsnél is hosszabb eltiltást mértek Neymarra a Copa América szervezői: a brazil játékos négymeccses eltiltása azt jelenti, hogy már nem léphet pályára az idei tornán. A döntés ellen hétfőig lehet fellebbezni.

Az először kirótt kétmeccses eltiltás óta a szövetség fegyelmi bizottsága megnézte az öltözőfolyosón készült felvételeket, amin az látszik, hogy Neymar nemcsak az ellenfél játékosaival került összetűzésbe, de a mérkőzés játékvezetőjét is lökdöste.

Ennyi volt a Copa Forrás: AFP/Jefferson Bernardes

Az már most biztos, hogy Brazíliának Neymar nélkül kell továbbjutnia a csoportjából, ehhez bármilyen arányban le kell győznie Venezuelát, igaz, egy döntetlennel is továbbmehetnek a brazilok, de ebben az esetben még lehet izgulnivalójuk.