Vágólapra másolva!
Glázer Róbert korábbi szövetségi kapitány munkáját a 25-szörös válogatott kapus, Gujdár Sándor segíti a Balatonfüredi Utánpótlás Sport Clubnál.

"Glázer Róberttel ellenőrökként dolgozunk a Magyar Labdarúgó Szövetségben. Ő mondta és ajánlotta, hogy ha már így alakult az életem, akkor dolgozzunk együtt. Ebben partner volt az ügyvezető elnök is. Azóta már táboroztatjuk a balatonfüredi klub gyerekeit és hamarosan készülünk a bajnoki feladatokra is" - nyilatkozta a Veol.hu-nak Gujdár Sándor.

A Budapesti Honvéd színeiben 246 bajnokin szereplő, 25-szörös válogatott kapus (védett az 1978-as világbajnokságon is) arról is megállapodott a balatonfüredi klubbal, hogy az egyik korosztályos csapat edzőjként dolgozik az ősszel induló bajnokságban.

Gujdár elmondta, hogy szerinte még mindig Király Gábor a legjobb kapus Magyarországon.

"Fradista barátaimnak sokszor mondogattam, hogy van egy ügyes gyerek Pécsett, miért nem viszitek el a srácot a fővárosba? Ő volt Dibusz Dénes. Aki remek időben és ütemben került a zöld-fehérekhez. Merthogy egy dinamikusan fejlődő Ferencváros igazolta le, amelyben folyamatosan lehetőséget kapott a védésre" - mondta.

Dibusz Dénes Fotó: Szabó Gábor - Origo

Szerinte Megyeri Balázs fejlődése kicsit megrekedt, mert a görög Olimpiakosznál beállt második számú kapusnak. "Hiányzik neki a heti meccsrutinja. Talán Megyerinek is jót tenne, ha találna egy olyan csapatot magának, ahol ő lenne az első számú kapus. Olvastam, hogy elindul ebbe az irányba és esetleg klubot válthat nyáron."