Vágólapra másolva!
Egy barátjának ajándékozta a Bajnokok Ligája-döntő után levágott hálót Gerard Piqué, a Barcelona spanyol válogatott védője.

Kosárlabdában rendszeresen előfordul, hogy egy bajnokság vagy nagy világverseny megnyerése után a győztes csapat tagjai amolyen szertartásként levágják a hálót a gyűrűről. Futballban ritkábban látni az ünneplés eféle megnyilvánulását, ezért is fordulhatott elő, hogy a közösségi médiában nagyon sokan foglalkoztak a BL-döntő után Gerard Piquével, a Barca védőjével, aki az egyik kapuról levágta a hálót.

A spanyol Mundo Deportivo cikkéből kiderül, hogy Piqué egy közeli barátjának adta az emlékül levágott hálót, akinek az esküvőjén nem tudott megjelenni a spanyol válogatott fehéroroszok elleni Eb-selejtezője miatt.

Piquét a hét közben kifülyülték a nézők a Costa Rica elleni felkészülési meccsen, amiben az is közrejátszhatott, hogy a Barcelona bajnoki ünneplése során a védő a Real Madridnak is odaszúrt egyet. Amikor a Costa Rica elleni találkozó után megkérdezték Piquétől, hogy hogyan érintette a közönség fütyülése, ő csak annyit mondott, hogy nem izgatja különösebben, mivel a Barcával triplázni tudott.