Vágólapra másolva!
A válogatott játékosok június 27-én, az ausztriai edzőtáborban csatlakoznak a Dinamo Moszkva labdarúgócsapatához, amelynek elnöke, Boris Rotenberg úgy nyilatkozott, sikerült megegyezni Dzsudzsák Balázzsal, és a magyar középpályás nem hagyja el a klubot.

Boris Rotenberg, a Dinamo Moszkva labdarúgócsapatának elnöke a TASZSZ orosz hírügynökségnek azt mondta, Dzsudzsák Balázs nem hagyja el a klubot.

"Valóban érdeklődött Dzsudzsák iránt a Hertha, beszéltem az ügynökével, aki azt mondta, hogy több ajánlatot is kapott. De sikerült meggyőzni Dzsudzsákot arról, hogy maradjon nálunk."

- nyilatkozta Rotenberg.

Állítólag megszületett a megállapodás Forrás: Fcdynamo.ru/

A klub hivatalos honlapja szerint a Dinamo játékosai átestek az idény első kötelező orvosi vizsgálatán, kivéve a válogatott játékosok - Dzsudzsák mellett a szlovák Tomas Hubocan, a francia Mathieu Valbuena, a finneknél debütált Boris Rotenberg, illetve az orosz Jurij Zsirkov, Alekszej Ionov és Alekszander Kokorin -, akik a június 28-án, Ausztriában kezdődő felkészülés előestéjén csatlakoznak majd a kerethez.

A csapatra négy felkészülési meccs vár Ausztriában: június 25-én az Anzsi, július 4-én az Ajax, 7-én a Bordeaux, 10-én a Monaco lesz az ellenfél.

Dzsudzsák Balázs Fotó: Polyak Attila - Origo

Dzsudzsák Balázs szerződése decemberben lejár a Dinamo Moszkvánál, az Interrel és a Herthával is hírbe hozott középpályás elismerte, hogy a berlini szerződés szóba került. "Szeretném, ha összejönne, mert egyrészt a világ egyik legerősebb bajnokságába kerülhetnék, másrészt olyan edzővel dolgozhatnék, akitől már eddig is rengeteget kaptam. Dárdai Pál az a hadvezér, akivel bármelyik csatába elindulnék" - nyilatkozta.

Közben az európai szövetség a pénzügyi fair play megsértése miatt kizárta a Dinamót az Európa Liga következő idényéből.