Ezt csúnyán elpuskázták Messiék

Paraguay's defender Paulo Da Silva (R) celebrates next to Argentina's forward Lionel Messi after their 2015 Copa America football championship match against Argentina, in La Serena, Chile, on June 13, 2015. The match ended in a 2-2 tie. AFP PHOTO / JUAN MABROMATA
Vágólapra másolva!
A világbajnoki ezüstérmes argentin labdarúgó-válogatott a 90. percben kapott góllal 2-2-es döntetlent játszott a paraguayi csapattal a Copa America első fordulójában. A címvédő Uruguay viszont 1-0-ra megverte Jamaicát.

Agüero góljával a 29. percben vezetést szereztek az argentinok a B csoport első fordulójában, majd Messi tizenegyesből növelte az előnyt.

A Barcelona zsenije öt meccs után talált be ismét a kapuba a Copa Americán.

A szünetben 2-0-ra vezetett a végső győzelemre is az egyik legnagyobb eséllyel pályázó argentin csapat, ám Paraguay nem adta fel. Váldez fél órával a vége előtt szépített, az argentinok elpuskázták a meccslabdáikat, az utolsó percben pedig Barrios egyenlített.

A címvédő Uruguay viszont nyert, igaz, nem szép játékkal, de Cristian Rodríguez góljával behúzta a Jamaica elleni kötelező három pontot.