Szalai Ádámot ekézi a német sajtó

Szalai (b) és Stieber a Mainznál még csapattársak voltak Image number 08072726 date 27 06 2011 Copyright imago Martin Hoffmann Adam Szalai Zoltan Stieber Training Mainz 05 Mainz 27 6 11 Football ger 2012 1 BL Training 1 FSV Mainz 05 x0x xkg 2011 horizontal premiumd
Vágólapra másolva!
Szalai Ádámot újra elővette a Bild, a korábban „hatmilliós csalódásként” emlegetett magyar válogatott csatár most bekerült a Hoffenheim legrosszabb idei igazolásai közé. 

Szalai tavaly december óta nem szerzett gólt a Bundesligában, így nem csoda, hogy bekerült a Hoffenheim legrosszabb igazolásai közé – igaz, a hét játékos közül még így is a magyar játékost értékelte legjobbra a lap: 10-es skálán 6-ost kapott.

„Négy gólt szerzett és párharcainak mindössze 40 százalék nyerte meg, így a Hoffenheim befektetése elmondható, hogy nem térülte meg” – írja a Bild a Schalkétól hatmillió euróért szerződtetett magyar csatárról.

Szalai a Mainznál jól teljesített a Bundesligában Forrás: Mainz05.de

Szalai pont a kiesés elkerüléséért harcoló Hertha ellen javíthat valamit az ázsióján, az utolsó fordulóban úgy fogadják a berlinieket, hogy a Hoffenheimnek már nincs miért küzdenie. Szalainak viszont nem jönne rosszul, ha pont a szövetségi kapitány csapata ellen mutatna valamit.