Nem szenved önbizalomhiányban a Newcastle edzője

John Carver, Newcastle, foci
UNITED KINGDOM, Newcastle upon Tyne : Newcastle United's English Manager John Carver is pictured during the English Premier League football match between Newcastle and Stoke City at St James Park in Newcastle-upon-Tyne, north east England, on February 8, 2015. AFP PHOTO / IAN MACNICOL
Vágólapra másolva!
Sorozatban nyolc vereséget szenvedett a Newcastle United labdarúgócsapata, és már csak két pont választja el a kiesőhelytől, ennek ellenére a klubvezetés még bízik John Carver menedzserben. A szakember önbizalmával sincs baj, azt mondta, ő a Premier League legjobb edzője.

"Még mindig azt érzem, hogy én vagyok a Premier League legjobb edzője" - nyilatkozta John Carver, a Newcastle labdarúgócsapatának menedzsere, akinek irányításával a klub nagyon közel került a kieséshez.

A Szarkák egészen jól teljesítettek január elsejéig, akkor azonban Alan Pardew edző elfogadta a Crystal Palace ajánlatát és távozott a klub éléről. Helyére segítője, Carver került, akivel a csapat 15 bajnokiján mindössze nyolc pontot szerzett, tizenegy vereséget szenvedett, jelenleg egy nyolcmeccses zakósorozatnál jár.

John Carver, a legjobb Forrás: AFP/Ian MacNicol

Három fordulóval a vége előtt már csupán két pont választja el a csapatot a kieséstől, és bár a brit sajtó tudni vélte, hogy hétfőn edzőváltás lesz, és a Derby County menedzsere, Steve McClaren érkezik, a klubvezetés közlemény adott ki, amelyben megerősítette, hogy Carver marad az edző.

"Az biztos, hogy én sohasem gondolkodtam a távozáson, és nem ajánlottam fel a lemondásomat. Egyszer ugyan beszéltem Lee Charnley ügyvezető igazgatóval, de szó sem volt arról, hogy menesztenének. A következő három mérkőzésre koncentrálunk" - nyilatkozta Carver.

A Newcastle szombaton a West Bromwich Albiont fogadja, majd a Queens Park Rangers ellen idegenben, május 24-én pedig a West Ham United ellen otthon játszik.