Vágólapra másolva!
Kedd délelőtt két társával együtt kikerült a keretből, estére az új edző már visszavette Halmosi Péter, a Haladás válogatott labdarúgóját, aki nem hitte volna, hogy vele valaha is szórakozni fognak Szombathelyen.

Kedden váratlan hír látott napvilágot, Kuttor Attila, a Haladás labdarúgócsapatának edzője Rózsa Dánielt, Iszlai Bencét és Halmosi Pétert Kuttor Attila felmentette az edzések látogatása alól, a három labdarúgó délelőtt és délután sem edzhetett a csapattal.

Az indok főleg Halmosi esetében volt elképesztő: a játékos a Haladás-Dunaújváros 1-4-es eredménnyel véget ért bajnokit követően megölelte korábbi edzőjét, az újvárosiak jelenlegi szakvezetőjét, Artner Tamást.

Halmosi Péter nem értette az egészet Forrás: MTI/Földi Imre

Estére változott a kép, a klubvezetés ugyanis az edzői poszton váltott, a hátralévő négy bajnokit Mészöly Géza kapta meg, aki azonnal visszavette a keretbe a három játékost.

"Kuttor Attilártól, mint emberről semmit sem szeretnék mondani. az volt a bűnöm, hogy miután a Dunaújváros legyőzött minket, odamentem az ellenfél edzőjéhez, a korábban nálunk dolgozó Artner Tamáshoz, gratuláltam neki és megöleltem. Nem hinném, hogy ez súlyos vétségnek számít, ám az is lehet, az én értékítéletemmel van probléma. Szerda este a Barcelona labdarúgói is megölelték korábbi mesterüket, Pep Guardiolát, de még nem hallottam arról, hogy emiatt Messit vagy Iniestát kitették a keretből"” - nyilatkozta Halmosi a Nemzeti Sportnak.

A 35-szörös válogatott játékos elárulta, nagyon megviselte a dolog: "Megjártam öt klubot, megéltem már ezt-azt a futballban, azt azonban sohasem gondoltam volna, hogy éppen Szombathelyen szórakoznak majd velem."

A 15., kieső helyen álló csapat az OTP Bank Liga 27. fordulójában, szombaton Győrben lép pályára.