Gulácsi Németországba szerződhet

Gulácsi Péter, Salzburg, foci
AUSTRIA, Salzburg : Salzburg's i reacts during the second-leg round of 32 UEFA League football match FC Salzburg vs AFC Ajax in Salzburg, on February 27, 2014. AFP PHOTO / SAMUEL KUBANI
Vágólapra másolva!
Újra felerősödtek a tavaszi pletykák, amik szerint Gulácsi Péter Németországba igazolhat. A szintén a Red Bull által birtokolt, jelenleg Bundesliga II-es Leipzig lehet a célállomás. 

Az U20-as vb-bronzérmes kapus remekül teljesít a Salzburgban, így több klub is folyamatosan figyeli, de a legvalószínűbb, hogy a Red Bull klubhálózatán belül vált csapatot, és az RB Leipzig csapatában folytatja.

Gulácsival elégedettek ugyan Ausztriában, de a csapat leigazolta az óriási tehetségnek tartott Cican Stankovicot, amiatt erősödtek fel újra a távozásáról szóló pletykák. Az értesülés ezúttal Lipcséből származik, a Leipziger Volkszeitung írta meg, hogy téma a magyar kapus szerződtetése.

Irány a Bundesliga? Forrás: AFP/Samuel Kubani

Az RB Leipzig jelenleg a 6. helyen áll a Bundesliga II-ben, a bajnokságból még két forduló van hátra - jövőre viszont egyértelmeűn a feljutás lesz a célja a csapatnak.