Vágólapra másolva!
A német Tz Online számolt be róla, hogy a Bayrn München edzésén összekapott Jerome Boateng és Robert Lewandowski, a feleket a csapattársaknak kellett szétválasztani. Az incidens után mindkét játékost az öltözőbe zavarta Guardiola. 

A német lap beszámolója szerint a két játékos egy labdáért vívott harcban ütközött egymással. Boateng azonban valamiért nehezményezte az összecsapást, és miután felkelt a földről, neki akart menni Lewandowskinak.

A közelben álló Rafinha, Mehdi Benatia, és a csapatkapitány Philipp Lahm azonban még idejében közbelépett, mielőtt a szóváltást követően összeverekedett volna a két játékos.

Lewandowskit és Boatenget a társak választották szét - további képeket itt nézegethet Forrás: Tz Online


Az esetet követően Pep Guardiola vezetőedző az öltözőbe parancsolta a két játékost, és ismerve a katalán edző szigorát, valószínűleg járulékos büntetéseket is kioszt majd.


A Bayern a szezon utolsó meccsére készül, a Bundesliga zárófordulójában hazai pályán fogadják majd a Mainzot. A szurkolók számára jó hír, hogy David Alaba lassan felépül sérüléséből, és már a társaival edzett, illetve ahogy az a felvételeken is látható, már Lewandowski sem viseli a védőmaszkot.