Depay 30 milliót is megért a ManUnitednek

hollandia - chile, b-csoport, csoportdöntő, vb 2014, gól
Netherlands' forward Memphis Depay (L) celebrates scoring with his teammates during the Group B football match between Netherlands and Chile at the Corinthians Arena in Sao Paulo during the 2014 FIFA World Cup on June 23, 2014. AFP PHOTO / DAMIEN MEYER
Vágólapra másolva!
A Manchester United megegyezett a PSV Eindhovennel Memphis Depay átigazolásáról, az angol sztárcsapat 30 millió eurót fizet a hollandoknak a válogatott támadóért, aki jelen pillanatban a holland bajnoki góllövőlista élén áll. 

A United nemcsak a klubbal, a 21 éves támadóval is megegyezett, Depay a következő napokban érkezik Manchesterbe, hogy részt vegyen a kötelező orvosi vizsgálaton. „Mindenben megegyeztünk, és a játékos is rábólintott a klub ajánlatára, így már csak az orvosi van hátra – nyilatkozta Marcel Brands, a PSV sportigazgatója.

Louis van Gaal kinevezése óta dolgozik azon, hogy megszerezze válogatott játékosa játékjogát, ez most az eredeti árnál drágábban, 30 millió euróért sikerült, mert Depay nemrégiben meghosszabbította a szerződését a PSV-nél, amellyel egyébként már bajnoknak mondhatja magát Hollandiában.

Balra Memphis Depay Forrás: AFP/Damien Meyer

A PSV és a ManUnited között gyümölcsöző a kapcsolat, Ruud van Nistelrooy, Jaap Stam, és Pak Dzsi-Szung is az eindhoveniektől igazolt a Unitedhez.