Máris felújításra szorul a felcsúti stadion

Felcsút, 2015. április 3.
Az OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Puskás Akadémia - Ferencváros labdarúgó-mérkőzés a felcsúti Pancho Arénában 2015. április 3-án.
MTI Fotó: Illyés Tibor
Felcsút, 2015. április 3. Az OTP Bank Liga 22. fordulójában játszott Puskás Akadémia - Ferencváros labdarúgó-mérkőzés a felcsúti Pancho Arénában 2015. április 3-án. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Bár csak tavaly áprilisban adták át a felcsúti Pancho Arénát, máris cserélni kell a gyepet és a vízelvezető rendszert.

A hiányosságok azért derültek ki, mert június 13-án Omega-koncertet rendeznek a stadionban, és korábban éppen a gyep védelme érdekében nem kapott engedélyt a zenekar arra, hogy a Pancho Arénában játsszon, írja a Blikk.

A Puskás Akadémia stadionját tavaly április 21-én adták át, és pár héttel utána elmaradt a Debrecen elleni bajnoki, mert a nagy esőt nem bírta el a pálya alatt lévő vízelvezető rendszer.

"Háromféle csövezés van a fű alatt, az egyik az esővizet vezeti el, a másik a játékteret fűtheti, a harmadik pedig öntözésre szolgál, ezek közül valamelyik, de akár több is felmondhatta a szolgálatot" - idézte a Blikk név nélkül az egyik illetékest.

Azt nem lehet tudni, hogy a csere költségeit ki fedezi, mindenesetre nem kis összegről van szó, az FTC új stadionjában a lap szerint 240 millió forintba került a füvesítés és a vízelvezető beépítése.