Vágólapra másolva!
A Pécs vezetőedzője, a Real Madridban és a Juventusban is megfordult Robert Jarni szerint egy kis csibészség kellett volna múlt vasárnap a magyar válogatott focistáitól ahhoz, hogy legyőzzék a görögöket. Az egykori 81-szeres horvát válogatott nem látta a tüzet a magyar játékosokban.

"Amennyire ismerem a magyar labdarúgás helyzetét, a válogatottnak először vissza kell szereznie a korábban rá jellemző elismertségét. Juhászék remekül védekeztek, nagyon jól szervezett tizenegyet láttam vasárnap" - nyilatkozta a PMFC.hu-nak Robert Jarni, aki szerint a görögöket le lehetett volna győzni.

Forrás: PMFC-MATIAS

"Játékosként valószínűleg csináltam volna valami kis cirkuszt a pályán, amivel kiprovokálom a görögök idegességét. Ez a mostani görög válogatott legyőzhető volt, csak az a kis csibészség, hiányzott amivel a magyarok javukra tudták volna fordítani a mérkőzést. De a magyar játékosokban nem láttam ezt a tüzet és szellemiséget. Kár, hogy így alakult, ugyanakkor szívből remélem, hogy Dárdai Pálék elérik legalább a csoport harmadik helyét" - tette hozzá a tréner.