Vágólapra másolva!
A dobogóért harcoló MTK 1-1-es döntetlent játszott a Nyíregyháza otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 25. forduló:
Nyíregyháza Spartacus FC - MTK Budapest 1-1 (0-1)
Nyíregyháza, 2480 néző, v.: Iványi
Nyíregyháza: Balogh - Kostic, Kovacevic, Ivanovs, Fodor, Törtei - Arziani, Halenár, Pekár, Rezes (Abdouraman 75.), - Seydi (Rubus 59.)
MTK Budapest: Hegedüs – Poór, Baki, Vukmir, Hajdú – Vass, Thiam, Pölöskei – Horváth (Bese, a szünetben), Torghelle, Csiki
gól: Rezes (32.), illetve Thiam (59.)
sárga lap: Arziani (54.), Kostic (62.) illetve, Torghelle (24.), Baki (89.)

A mérkőzés első félórájában jobbára mezőnyjáték folyt, látszott, hogy a csapatok inkább a védekezésre összpontosítanak jobban. Helyzetek mindkét oldalon voltak, az MTK többet támadott, de egy szép akció végén a nyírségiek szerezték meg a vezetést. A félidő végén többször is egyenlítethetett volna a fővárosi csapat, ám Balogh bravúrjai és a kapufa miatt kimaradtak a lehetőségek.

A második félidő elején egyenlített az MTK, majd a vendégek gyors kontrákkal próbáltak meg előnyhöz jutni, de a támadásokat nem sikerült jól befejezniük. A Nyíregyházának is voltak nagy helyzetei, az eredmény azonban már nem változott, maradt a döntetlen.