Nem használja a szupertechnikát a Fradi

Budapest, 2015. április 12.
Az újpesti Filip Stanisavljevic (b) és Hajnal Tamás a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában játszott Ferencváros - Újpest FC mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2015. április 12-én.
MTI Fotó: Illyés Tibor
Budapest, 2015. április 12. Az újpesti Filip Stanisavljevic (b) és Hajnal Tamás a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában játszott Ferencváros - Újpest FC mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2015. április 12-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Bár a Ferencváros stadionja, a Groupama Aréna rendelkezik telepített gólvonal-technológiával, az nem volt bekapcsolva az Újpest elleni rangadón, mert az üzemeltetése túl drága. Pedig akadt vitás eset, amikor bevethető lett volna. 

A Ferencváros 1-0-ás vezetésénél történt, hogy egy jobb oldali beadás után az újpesti Kim Ojo bólintott kapura az ötösről, fejesét pedig hatalmas bravúrral szedte ki Dibusz Dénes a gólvonalról, ami a mérkőzés kulcsmomentumának bizonyult.

A védést követő kontratámadásnál Böde Dániel ugyanis egyedül lépett ki a védők között, Suljic pedig lerántotta, amiért nemcsak hogy piros lapot kapott a védő, de a megítélt szabadrúgást Varga Roland a kapuba is tekerte.

Dibusz Dénesé volt a meccs kulcsmomentuma Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd


A TV-kamerák felvétele alapján inkább úgy tűnik, hogy nem volt bent a labda Dibusz védésénél, de azért érdekes lenne megnézni a gólkamera felvételeit. Erre azonban biztosan nem kerül majd sor.

A Csakfoci értesülése szerint ugyanis a rendszer nem volt bekapcsolva, mert működtetése meccsenként másfélmillió forintba kerül.

Ojo fejese 04:30-nál látható először, később többször lassítják még.