Vágólapra másolva!
Diego Maradona újra egy botránnyal hívta fel magára a figyelmet: egy általa szervezett kolumbiai barátságos meccsen előbb megrugdosott egy biztonsági őrt, aztán megütött egy nőt is. 

A La Paz-i mérkőzés után Maradonát ünnepelték a szurkolók, a szokásos tömeg gyűlt köré fotósokból, sajtósokból és testőrökből, de nem tűnt úgy, mintha bármi rendkívüli történt volna a tömegben. Olyan legalábbis biztosan nem, ami indokolta volna Maradona viselkedését.

Maradona előbb egy operatőr kezéből verte ki a kameráját, majd egy biztonsági őrbe rúgott bele – nem látszik jól, lehet, hogy fotós -, és megpróbálta megütni a sárga mellényes férfit, aki szemlátomást nem értette, min rágott be ennyire a sztár. Ez végül nem sikerült, de ahogy tovább hasított a tömegen keresztül, megütött egy nőt, aki semmit nem csinált, csak állt vele szemben.

Persze előfordulhat, hogy provokálták, de a hangulatot elnézve ez nem valószínű. Maradonának egyébként nem ez volt az első nőverő ügye, korábban exbarátnőjét pofozta fel a visszavonulása óta csak botrányaival és botrányos edzői munkásságával kitűnő világsztár.

A jelenet külön Forrás: Origo