Vágólapra másolva!
Bíróság előtt vallott egy volt prostituált Stefan Effenbergre, a Bayern Münchennel egykor BL-győztes focistára. Edona James állítja: a volt focista ötezer euróval tartozik neki, mert Effenberg bekokainozva nem fizette ki rendesen.

Egy transznemű prostituálttal töltött pajzán perceket éveken át Stefan Effenberg, a korábbi német válogatott futballista, állítja az azóta a prostitúcióval felhagyó Edona James.

A tetthely München egyik kerületében volt, ahol tiltott a prostitúció, ám ahol ennek ellenére 2010 és 2013 között James háromszor is orális szexben részesítette Effenberget - közölte a svájci Blick.

A 27 éves Jamesnek ezért 600 eurós büntetést kellett volna fizetnie, ám ezt nem fogadta el, így a bírósághoz fordult.

Szokatlan öltözetben a bíróságon

"Ez az ember kényszerített engem, kihasználta a testemet" - mondta James könnyek közt a tárgyaláson, ahová testre símuló bőrruhában és 15 centis sarkú cipőben érkezett.

Azt állította továbbá, hogy Effenberg tartozik neki ötezer euróval, mert "sosem fizetett ki rendesen, mivel mindig kábítószer hatása alatt állt".

Meg is fenyegette

A hivatalosan Giselle Edona Buszyk nevű transznemű szerint Effenberg kokainozott, valamint állítja: a volt focista megfenyegette, hogy savval leönti az arcát, ha nyilvánosság elé áll a történettel.

A bíró megítélt 600 euró kártérítést Jamesnek, aki azonban ismét fellebbez. Elképzelhető, hogy a továbbiakban majd Effenbergnek tanúként kell megjelennie a testület előtt.