Három napja maradt a Realnak

504074995 Real Madrid's Mexican forward Javier Hernandez (R) vies with Celta's goalkeeper Sergio Alvarez during the Spanish league football match Celta Vigo vs  Real Madrid CF at the Balaidos stadium in Vigo on April 26, 2015.  AFP PHOTO/ MIGUEL RIOPA
Real Madrid's Mexican forward Javier Hernandez (R) vies with Celta's goalkeeper Sergio Alvarez during the Spanish league football match Celta Vigo vs Real Madrid CF at the Balaidos stadium in Vigo on April 26, 2015. AFP PHOTO/ MIGUEL RIOPA
Vágólapra másolva!
Javier Hernandez kölcsönben játszik a Real Madridnál, és bár egészen a legutóbbi hetekig nem sokkal több örömben volt része, mint a ManUnitednél, mióta Karim Benzema megsérült, nagyon magára talált.

A Chicharito, Borsócska becenevű mexikói továbbjutást érő gólt lőtt az Atlético Madridnak a Bajnokok Ligája-negyeddöntőben, majd pár napra rá kettőt vágott a Celta Vigo idegenbeli 4-2-es legyőzése során.

A BL-meccs után könnyezett a kispadon, majd érzelmektől fűtve nyilatkozott, egymásra is talált villámgyorsan a csapattal, noha Benzema sérülése előtt alig-alig játszott.

Hernandez, akit Carlo Ancelotti edző "kihagyhatatlannak" nevezett, a legjobb pillanatban kapta el a fonalat - a Real Madrid viszont az utolsó pillanatban dönthet felőle.

Hernandez mindjárt gólt lő a Celtának Forrás: AFP/Miguel Riopa

A spanyoloknak opciós joguk van a csatárra, 20 millió euróért vihetik is, de csak akkor, ha ezt április 30-ig eldöntik. Az ügyben Florentino Perez elnök dönt.

Angol lapok szerint a MU menedzsere, Louis van Gaal nem tart igényt Chicharito szolgálataira, aki a Realban szerdán, az Almería ellen bizonyíthat legközelebb.