Vágólapra másolva!
A Dinamo Moszkva Dzsudzsák Balázs bombagóljával 2-1-re legyőzte idegenben a CSZKA Moszkvát az orosz labdarúgó-bajnokság fővárosi derbijén. A végeredmény - a magyar légiós góljával - már a 24. percben kialakult.

Sikerével a negyedik helyezett Dinamo megközelítette négy pontra a dobogós CSZKA-t, és a második Krasznodartól is csak öt pont választja el, amely kettőre csökkenhet, mivel egy meccsel kevesebbet játszott riválisainál.

A második hely még BL-indulást ér, a 3-5. helyezettek az Európa Ligában indulhatnak a következő szezonban.

Dzsudzsák a góljával csattanóst választ adott a Soccer.ru-nak, amely a minap a teljesítményét kritizálta, és azt javasolta neki, hogy hagyja el Oroszországot.

A meccs góljai (Dzsudzsáké 1:56):

Közben a Calciomercato.com szerint a Lazio és a Galatasaray után az Inter is felfigyelt a balszélsőre, akinek év végén jár le a szerződése Moszkvában.

Szerdai hír volt, hogy Dzsudzsák csapattársa, Alexander Kokorinnak szexmaratont ígért a Budapesten élő pornósztár, Alina Jeremenko, amennyiben a hátralévő tíz körben még öt gólt szerez. Ez most nem jött össze a focistának, de nem is volt könnyű dolga, hiszen a 87. percben küldték csak fel a pályára.