Vágólapra másolva!
Nem tetszik neki, ahogy Radamel Falcaóval bánik a Manchester Unitednél.

Az évek óta turnézó Maradona a napokban Kolumbiában járt, ahol egy jótékonysági rendezvény keretében labdázgatott, majd egy sajtótájékoztatón méltatta Kolumbia két legnagyobb sztárját, James Rodríguezt és Radamel Falcaót.

A Real Madridban játszó Rodríguezt elegáns és intelligens játékosnak tartja Maradona, aki Falcaóval kapcsolatban sem fukarkodott a dicséretekkel, azt mondta, ha a csatár ott lehetett volna a társakkal a tavalyi vébén, akkor Kolumbia megnyerhette volna a brazíliai tornát.

Falcao nagy reményekkel érkezett a MU-hoz tavaly nyáron, de nem úgy alakultak a dolgai, ahogy szerette volna, mindösze négy gólnál jár a bajnokságban, és a legutóbbi öt meccset a kispadon kezdte. Maradona szerint Falcao a tavaly év elején elszenvedett térdsérülése - ami miatt a vébét ki kellett hagynia - után nehezebben vette fel az angol futball ritmusát, de az argentin legenda szerint Louis van Gaal, a MU edzője sem bánt megfelelően a csatárral.

"Van Gaal nem egy kedves ember, közelebb van az ördöghöz, mint bármi máshoz" - mondta Maradona. A MU vasárnap a városi rivális Cityt fogadja, és az angol lapok előrejelzése szerint Falcao ismét csak csere lesz. A United a szezon végén opciós joggal 43,2 millió fontért megvásárolhatja a kolumbiai csatárt a Monacótól, aki viszont egyelőre nem győzte meg teljesítményével mostani főnökeit, hogy érdemes ennyit fizetni érte.