Vágólapra másolva!
A Ferencváros lecserélte kabalaállatát, a sast, az új, modernebb jelmezbe bújtatott állatot csütörtökön mutatták be a sajtó képviselőinek.
A modernizált Fradi-sas Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Klubunk kérdőív formájában kikérte több tízezer, szurkolói kártyával rendelkező drukkerünk véleményét. A válaszadók 63 százaléka jó ötletnek tartotta az új jelmez elkészítését. Klubunk kabalaállata lendületes, mozgékony, családbarát lesz a jövőben. Együtt szurkol a lelátón drukkereinkkel, igazi szórakozássá teszi labdarúgócsapatunk mérkőzéseit" - írta a Fradi.hu.

A klub honlapján megszólalt Szever János, az előző sas tulajdonosa is, akinek tetszik az új külső. "Úgy látom, a gyerekek is azonnal megkedvelték. Remélem, hamar megszeretik majd a szurkolók, és minden eseményen nagy örömmel fogadják."

Dibusz, Gera és a sas Fotó: Szabó Gábor - Origo

Csak a szurkolóknak tetsszen!

Gera Zoltán így fogalmazott: "Nagyon tekintélyes, és jó dolog, hogy a klubnak van egy ilyen kabalaállata. Ez elsősorban a szurkolóknak szól, és az a legfontosabb, hogy a drukkereknek tetsszen."

Nos, biztos idő kell, amíg megszokják a drukkerek, de egyelőre a különböző fórumokon nem fogadták örömmel a modern sast, és visszakövetelik az előzőt. A korábbi Fradi-játékos, Hrutka János csak ennyit posztolt a Facebook-oldalára:

Az Üllői129.hu szurkolói honlap közölte ezt a képet a sas változásáról, ilyen volt:

Forrás: Ulloi129.hu

Ilyen lett:

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Szavazzon!

Hogy tetszik az új Fradi-sas?