Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázst az egyik legnagyobb orosz fociportál, a Soccer.ru alaposan lehúzta, és azt tanácsolta a magyar válogatott szélsőnek, hogy hagyja el Oroszországot.

Az internetes oldal vezető cikknek tette ki az anyagot, és azzal kezdte a Dzsudzsákról szóló írást, hogy a magyar szélső a PSV játékosaként még azt mondta, hogy csak egy nagy európai csapatért hagyná ott az eindhovenieket, de inkább a pénzt választotta, és az Anzsihoz igazolt.

"Akkor a holland szurkolók elveszítették a hitüket a fociban. Aztán Dzsudzsák alig egy év után elhagyta az Anzsit a Dinamóért, de nem lett belőle sztárjátékos még orosz szinten sem. Pedig minden edzője bízott benne, a posztján játszhatott és a fizetését is mindig időben megkapta. A harmadik szezonjában összesen lőtt egy gólt és adott egy gólpasszt" - írja az orosz oldal, amely egyszerűen "láthatatlannak" nevezte Dzsudzsákot.

Vezető anyag volt a róla szóló írás Forrás: Soccer.ru

A Soccer.ru szerint el kell engedni a magyar focistát, és egy olyan játékost igazolni a helyére, aki kisebb fizetésért is többet csinál a pályán. Az oldal megjegyzi, hogy így mindenki jól járhat, és az Oroszországban motiválatlan Dzsudzsák is újjászülethet, ha visszatér Európába. Arról is írnak, hogy a Lazio érdeklődik a magyar szélső iránt, akit 4-5 millió euróért már el is engedne a Dinamo Moszkva.

Dzsudzsák pedig az idei szezonban nem játszik rosszul, 18 bajnokin 5 gólt lőtt és adott 7 gólpasszt, az Európa-ligában eddig 11 meccsen lépett pályára, ezeken 2 gólpasszt jegyzett ebben az idényben.