Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic két gólt is szerzett Bordeaux-ban, mégsem örülhetett, mert csapata, a PSG 3-2-re kikapott. A francia bajnoki után a svéd csatár eddigi legbotrányosabb nyilatkozatát adta.

"Tizenöt év alatt még soha nem láttam olyan bírót, mint ez - ebben a szar országban. Ez az ország nem érdemli meg a PSG-t" - mondta az egyik televíziónak Ibrahimovic, aki felemás héten van túl.

Ibrahimovic duplázott, a PSG kikapott:

Klubcsapata, a PSG szerdán egy 115. percben szerzett góllal kiejtette a Chelsea-t a Bajnokok Ligájából, úgy, hogy korábban - egy nem egyértelmű eset után - kiállították Ibrahimovicot.

Vasárnapra összekapta magát

A támadó vasárnapra összekapta magát, két gólt is szerzett, de ez is kevés volt, mert a Bordeaux 3-2-re nyert, úgy, hogy a győztes gólt két perccel a lefújás előtt érte el. Ezek után nyilatkozott lesújtóan Lionel Jaffredo játékvezetőről és a franciákról Ibrahimovic, aki 12 találatával harmadik a góllövőlistán.

Forrás: AFP

A PSG számára nagyon fontos lett volna, hogy ponto(ka)t szerezzen, mert a forduló előtt az éllovas Lyon egy ponttal jobban állt nála, és a harmadik Marseille-nek is csak hárommal volt kevesebb pontja.

A Bordeaux-PSG bajnoki után rendezték a Lyon-OM rangadót, amely 0-0-ra végződött, így lépéshátrányba kerültek Ibrahimovicék.