Dárdai megtalálta a kiskaput

Dárdai Pál Budapest, 2015. március 24.
Dárdai Pál szövetségi kapitány a Görögország elleni Eb-selejtező labdarúgó-mérkőzés előtti edzésen Telkiben 2015. március 24-én. A magyar csapat március 29-én este Budapesten, a Groupama Arénában fogadja a görögöket.
Budapest, 2015. március 24. Dárdai Pál szövetségi kapitány a Görögország elleni Eb-selejtező labdarúgó-mérkőzés előtti edzésen Telkiben 2015. március 24-én. A magyar csapat március 29-én este Budapesten, a Groupama Arénában fogadja a görögöket. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Dárdai Pál vasárnap este Görögország ellen vezeti majd a magyar fociválogatottat. Nem lesz könnyű dolga az edzőváltáson átesett vendégekkel, mindenesetre a telki edzésen már megtalálta a kiskaput. Reméljük, a taktikát is hasonló ravaszsággal dolgozza majd ki.
Dárdai ballal, Telkiben Forrás: MTI/Illyés Tibor

A Hertha edzője "igazi sötét lónak" nevezte a görög válogatottat, a győzelem pedig szerinte óriási dolog lenne, amihez három dolognak kell teljesülnie.

Dárdai korábban arról is beszélt, hogy egyszerre szövetségi kapitánynak és Hertha-edzőnek lenni nem fenntartható állapot.