Vágólapra másolva!
A Videoton kisebb bírói segédlettel 1-0-ra verte a Bozsik-stadionban az MTK-t, így kilenc pontra növelte előnyét a kék-fehérekkel szemben a tabella élén a labdarúgó NB I-ben. A székesfehérváriak már kilenc meccs óta veretlenek.

OTP Bank Liga, 20. forduló:
MTK Budapest - Videoton FC 0-1 (0-0)
Bozsik Stadion, 700 néző, v.: Bognár
MTK Budapest: Hegedüs - Nagy T., Baki, Vukmir, Vadnai - Vass Á., Pölöskei - Kanta J., Horváth Zs. (Torghelle, 68.), Csiki (Bese, 75.) - Hrepka (Hajdú Á., 43.)
Videoton: Calatayud – Stopira, Vinícius, Sakla, Szolnoki - Trebotic, Simon Á. (Álvarez, 58.) - Gyurcsó (Heffler, 77.), Kovács I., Oliveira (Ivanovski, 72.) – Feczesin

A Videotonban nem játszott a hasfalával bajlódó Juhász Roland, valamint az egyaránt vírusos megbetegedéssel küzdő Sándor György és a góllövőlistát vezető Nikolics Nemanja. Utóbbi helyére Feczesin Róbert állt be, aki a 78. percben egy szép fejessel el is döntötte a meccset.

Carrillo ismét győzelemre vezette a Vidit Forrás: MTI/Beliczay László

A 36. percben is fűződik Feczesin nevéhez egy döntő momentum, róla állították ki ugyanis Dragan Vukmirt, aki lerántotta a Vidi csatárát. A szabálytalanság befújható volt, ám előtte Feczesin az MTK-s Pölöskeit lerántotta, azt azonban nem látta szabálytalannak a játékvezető.

Garami nem fogja a kiállításra

"Történtek dolgok a pályán, de ezzel nem akarok foglalkozni" - kezdte a Dunának adott értékelést Garami József, az MTK szakmai igazgatója. "A csapatom játékával meg voltam elégedve, meg is voltak a lehetőségeink is, de amíg mi nem tudtuk azokat kihasználni, addig a Videoton kihasználta a védelmi hibánkat."

Joan Carrillo, a Vidoeton vezetőedzője így értékelt: "Az, hogy három kulcsemberünk hiányzott, és mégis nyerni tudtunk, megmutatta, hogy igazi csapat vagyunk."