Visszatérne az igazi Ronaldo

Ronaldo, foci, brazil
BRAZIL, Rio de Janeiro : Brazilian former football star Ronaldo Nazario gestures during a friendly match at the Mario Filho --Maracana-- stadium within a test event, in Rio de Janeiro on April 27, 2013. The Maracana stadium will host the upcomig Confederations Cup --next June--, the Brazil 2014 FIFA World Cup and the 2016 Summer Olympics. AFP PHOTO /VANDERLEI ALMEIDA
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban térne vissza a brazilok világbajnok focistája, Ronaldo - állítja a fitneszedzője.

Utoljára 2011-ben lépett pályára profiként Ronaldo, hamarosan viszont edzésbe áll a Fort Lauderdale Strikers csapatánál. Azt reméli, a rendszeres tréningek után meccset is játszhat majd.

Az egykori Barcelona, majd Real Madrid-játékosnak tulajdonrésze van a klubban, amely az egyesült államokbeli másodvonalban szerepel.

Marcio Atalla fitneszedző a 38 éves legendáról elmondta: "Olyan ember, aki mindig keres valami kihívást, most pedig játszani akar. Egyelőre mindent nagyon óvatosan tervezünk, mert ha túl keményen hajtana, kárt tehetne magában."

Atalla alighanem arra célzott, hogy Ronaldo több súlyos térdsérülést is elszenvedett a karrierje során, ezért először alaposan meg kell erősíteni az izomzatát - különösen a lábán -, majd csak ezután kezdhet el edzeni. És addig sem ártana ledobnia a rajta lévő tíz kiló felesleget.