Tom Brady autót ajándékozott a Super Bowl hősének

A szóban forgó Chevrolet Colorado
Vágólapra másolva!
A Detroit News nevű internetes lap szerint Tom Brady a Super Bowl MVP-címért járó autóját odaajándékozta Malcolm Butlernek, aki az utolsó támadásnál megszerezte a labdát.

Mondhatjuk, hogy a 24 éves Malcolm Butler története bőven megállná a helyét hollywoodi filmekben is.

Az újonc cornerback (szélső hátvéd) nem kelt el az NFL játékosbörzéjén, így draftolatlan játékosként került a Patriots keretéhez. A nyári felkészülés során teljesítményével azonban sikerült meggyőznie az edzői stábot, így maradhatott.

A szezon során nem sok lehetőséget kapott, többnyire beugróként tekintettek rá. A Super Bowl során is csak a sokadik játékot követően került a pályára, miután a Patsnek gondjai akadtak a Seahawks passzjátékának levédekezésével. Butler nem teljesített rosszul, de a mérkőzés végén Kearse szerencsés elkapásánál nem volt elég hatékony, amivel a 3 yardos vonalig jutott a Seahawks.

Végül azonban Butler lett a Super Bowl hőse és a Patriots megmentője. A Seattle passzjátékot választott, Butler pedig lehúzta Russel Wilson passzát.

Tom Brady így örült az interceptionnek:

A 49. Super Bowlt ennek az interceptionnek is köszönhetően nyerte meg a Patriots, de a legértékesebb játékos a 4 TD-passzig jutó Tom Brady lett.

A szóban forgó Chevrolet Colorado Forrás: Origo


Mondhatjuk, hogy megérdemelten, hiszen az irányító fantasztikusan játszott, de a klasszis úgy érezte mindenképpen meg kell hálálnia Butler teljesítményét, ezért odaajándékozta neki azt a Chevrolet Coloradót, amit a címért kapott.