Ronaldo: Jobbak vagyunk az Atléticónál

504075427 Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts as he sits on the pitch during the Spanish league football match Club Atletico de Madrid vs Real Madrid CF at the Vicente Calderon stadium in Madrid on February 7, 2015. AFP PHOTO/ DANI P
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts as he sits on the pitch during the Spanish league football match Club Atletico de Madrid vs Real Madrid CF at the Vicente Calderon stadium in Madrid on February 7, 2015. AFP PHOTO/ DANI POZO
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo a szombat délutáni 4-0-s vereség ellenére azt mondja, a Real Madrid jobb csapat az Atléticónál, igaz, ezt majd a pályán kell bizonyítania.

Bántóan simán intézte el az Atlético Madrid a Realt szombat délután: már a 18. percben 2-0-ra vezetett, majd hozzátett még kettőt.

Ronaldo elismeri, hogy rosszul játszott a csapat, mondván "ma semmi sem működött, ezt a meccset el kell felejteni". Ugyanakkor hozzátette, hogy a Real "jobb csapat, mint az Atlético, bár ezt majd a pályán kell bebizonyítani. Szerintem végül megnyerjük majd a bajnokságot."

A kudarcot előre lehetett sejteni: a Real Madrid szerdán pótolt egy elmaradt bajnokit a Sevilla ellen, míg az Atlético pihent a héten, ráadásul három meghatározó védő (Marcelo eltiltás, Pepe és Sergio Ramos sérülés miatt) kiesett a Realból.

Ronaldo a Vicente Calderon stadion gyepén Forrás: AFP/Dani Pozo

"Nem volt bennünk tűz, mentálisan és fizikálisan is fáradtak voltunk - fűzte hozzá Ronaldo. - De csak három pontot vesztettünk, nem többet."

A Real Madrid így is a tabella élén maradt 54 ponttal, míg az Atléticónak és a Barcelonának 50-50 egysége van. A Barcelona ma este játszik a Bilbao otthonában.