Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, maradhat a posztján a Premier League-ben szereplő Nigel Pearson, aki a Crystal Palace elleni találkozón viccből fojtogatta az ellenfél játékosát.

A furcsa eset akkor történt, amikor James McArthur, a Palace játékosa becsúszva próbálta szerelni Marc Albrightont, és a lendülettől az oldalvonalon túlra csúszott, ahol ledöntötte a lábáról Pearsont. Az edző a földön fojtogatni kezdte a még fekvő McArthurt, de hogy nem komoly a dolog, az látszott abból is, hogy a Palace játékosa nevetve fogadta az edző akcióját.

Később aztán McArthur mondott valamit az edzőnek, aki belekapaszkodott a mezébe, és nem akarta visszaengedni a pályára, de aztán a helyszínre érkező Lee Mason bíró elrendezte a dolgokat.

"Nem kell mindent megmagyaráznom. Tudok magamra vigyázni. Nincs semmi gondom a sráccal, tisztelem őt és jó játékosnak tartom" - nyilatkozta Pearson, aki tavaly nyáron sikertelenül próbálta leigazolni McArthurt a Wigantől. Maga a játékos is elismerte, hogy nem maradt benne tüske az eset miatt, elintézte annyival, hogy a futballban előfordulnak olyan pillanatok, amikor felfokozott érzelmi állapotban vannak a szereplők.

A Leicester 1-0-ra elbukta a Palace elleni meccset, és akkor még úgy tűnt, Pearson elveszti az állását, a legfrissebb hírek azonba arról szólnak, mégis maradhat a posztján. Csapatának meglehetősen nehéz dolga lesz, ha el akar kerülni az utolsó helyről, mert kedd este az Arsenal vendége lesz.