Vágólapra másolva!
Még majdnem a válásnál kialkudott összeg felével tartozik exnejének Tiger Woods, akinek határidőre ki kell fizetnie 54,5 millió dollárt Elin Nordegrennek, különben bukja a Jupiter Islanden fekvő, káprázatos luxuskecóját. 

Amikor az álompár 2010-ben elvált, a felek 110 millió dollárban egyeztek meg, a golfozónak hat év alatt kell kifizetnie Elin Nodregrennek a hűtlenkedés miatti fájdalomdíjat. A határidő 2016-ban lejár, és még mindig van 54,5 millió dollár tartozása Woodsnak, aki ugyan rommá kereste magát pályafutása alatt, de tavaly például mindössze 100,000 dollárt golfozott össze.

Nordegren már létre is hozott egy céget, ami a Jupiter Islanden fekvő, összesen kilencholdas telken elhelyezkedő luxusház zálogjogával rendelkezik, mert nem biztos benne, hogy Woods képes lesz a határidőig fizetni.

Elin Nordgren, Tiger Woods exneje Forrás: Origo

A botrány óta Tiger Woodst rengeteg támogatója hagyta el, és a golfozás sem megy neki jól, hiszen az utóbbi években egyre kevesebb pénzt nyert. Karrierje alatt mégis több mint 100 milliót nyert, és egymilliárdot vett fel támogatóktól, így nem valószínű, hogy gondot okoz neki a maradék 54,5 milliót.

Íme a kérdéses ingatlan.

Jupiter Island Forrás: Origo