Szczesny nagy bajba keverte magát

Wojciech Szczesny
Nemcsak gyenge formájával, de viselkedésével is bajba keverte magát Wojciech Szczesny
Vágólapra másolva!
Sportemberhez nem méltó viselkedése miatt súlyos pénzbüntetést kapott Arséne Wengertől az Arsenal lengyel kapusa, Wojciech Szczesny. Sajtóhírek szerint viszont nem biztos, hogy ennyivel megússza. 

Szczesny azután kapta a büntetést, hogy a Southampton elleni idegenbeli vereséget követően - amelyben alaposan benne volt a kapus is - sportemberhez méltatlan módon viselkedett az öltözőben.

Ezt nem tolerálta Arséne Wenger, aki súlyos pénzbüntetést rótt ki a kapausára, és a Hull City elleni FA-kupa-meccsen már David Ospina állt a kapuba.

Nemcsak gyenge formájával, de viselkedésével is bajba keverte magát Wojciech Szczesny Forrás: AFP


Az esetről a helyszínen forgató dán televízió szakértője, John Jensen számolt be, aki 1992 és 1996 között egyébként az Arsenal játékosa volt. Igaz, Jensen később törölte a témára vonatkozó Twitter-bejegyzéseit, ám kollégái közül többen is megerősítették az esetet.

A történet igazságtartalmát senki sem vonta kétségbe, hiszen tudni lehet, hogy Jensen jó kapcsolatot ápol Steve Boulddal, Wenger egyik segítőjével, és a klub korábbi játékosaként egyébként is valószínűtlen, hogy alaptalan pletykák forrásaként kívánna szolgálni.

Szintén a történet - ám meg nem erősített - része, hogy Szczesny viselkedése olyannyira felháborította Arséne Wengert, hogy ebben a szezonban állítólag lengyel kapusát csak végszükség esetén fogja a kezdőcsapatba nevezni.

Forrás: Twitter