Olvasóink Felcsútra hoznák Messit

504075735 HORIZONTAL FOOTBALL PORTRAIT PROFILE Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi walks in the rain during the Spanish league football match Getafe CF vs FC Barcelona at the Col. Alfonso Perez stadium in Getafe on December 13, 2014.  AFP PHOTO /
Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi walks in the rain during the Spanish league football match Getafe CF vs FC Barcelona at the Col. Alfonso Perez stadium in Getafe on December 13, 2014. AFP PHOTO / DANI POZO
Vágólapra másolva!
Közel 6500 Origo-olvasó mondta el a véleményét arról, hogy hová kellene igazolnia Lionel Messinek, ha elhagyná a Barcát.

Bár semmi realitása nincsen, látogatóink többsége (53 százaléka) egyértelműen úgy gondolja, hogy az lenne a legjobb, ha a négyszeres aranylabdás argentin Felcsútra igazolna a Puskás Akadémiába.

Ha ezt a verziót leszámítjuk, körvonalazódik, hogy a legtöbben (16 százaléknyian) azt szeretnék vagy arra számítanak, hogy maradni fog a Barcelonában. Ebben valószínűleg igazuk is lesz, hiszen az UEFA pénzügyi fair-play szabályozása miatt a szakértők és az érintettek (például a Chelsea edzője, José Mourinho) is úgy gondolják, hogy nem reális a 250 millió eurós kivásárlási ár kifizetése.

Forrás: AFP/Dani Pozo

Az európai sztárcsapatok közül a legtöbb szavazatot a Chelsea kapta (11 %), viszonylag sokkal megelőzve a Manchester Unitedet és a Bayern Münchent (5-5 %), illetve a Real Madridot (3 %).

A legkevesebben (2-2 %) arra számítanak, hogy Messi a PSG-hez vagy a Manchester Cityhez ír alá.

A szavazás végeredményét itt nézheti meg.