Podolski keményen beszólt Wengernek

468815407 Arsenal's German striker Lukas Podolski (R) reacts to a missed chance during the English FA Cup fifth round football match between Arsenal and Liverpool at The Emirates Stadium in north London on February 16, 2014. AFP PHOTO / GLYN KIRK

RESTRIC
Arsenal's German striker Lukas Podolski (R) reacts to a missed chance during the English FA Cup fifth round football match between Arsenal and Liverpool at The Emirates Stadium in north London on February 16, 2014. AFP PHOTO / GLYN KIRK RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or “live” services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Vágólapra másolva!
Lukas Podolski alaposan kiakadt Arsene Wengerre, a világbajnok német támadó szerint az Arsenal edzője nem tisztelte eléggé, és azt várta volna, hogy legalább elköszön tőle, miután az Interhez szerződött. 

"Egy szót sem szólt hozzám, fel sem hívott, hogy elköszönjön. Nem kell, hogy virággal és csókokkal búcsúztasson, de a tiszteletet feltétlenül hiányolom. Számomra ugyanis nagyon fontos a tisztelet. Biztosan volt velem valami gondja – nyilatkozta Podolski a The Sunnak.

Podolski 2012-ben 11 millió fontért érkezett az Arsenalhoz a Kölntől, 60 meccsen 19 gólt szerzett a londoni csapatban. Wenger többször kritizálta a munkamorálját, és egyre kevesebbszer játszatta Podolskit, akinek az ellen volt kifogása, hogy amikor formába lendült, akkor sem kapott rendszeresen lehetőséget.

Lukas Podolski dicstelenül távozott Londonból Forrás: AFP/Glyn Kirk

"Ha kaptam volna egy 5-10 meccses sorozatot, és szarul játszottam volna, akkor egyszerűbb lett volna elfogadnom, hogy oké, nem vagyok elég jó ide. De ez nem történt meg.”