Vágólapra másolva!
Több jel utal arra, hogy Dzsudzsák Balázs jelenleg túl drága lenne a Laziónak. Amellett a magyar játékos posztján éppen nincs hiány jó formában lévő játékosokból.

A legnagyobb magyar Lazio-blog az SSLazio szerkesztője, Trombitás Kristóf szerint Dzsudzsák Balázs állítólagos római lehetősége elég hihetetlenül hangzik.

"A Laziónál azon sem tudnak megegyezni az Alkmaarral, hogy Wesley Hoedtot elhozzák, néhány tízezer eurón huzakodnak lassan egy hete. Ezek után nehéz elhinni, hogy komoly ajánlatot tettek egy olyan játékosért, aki 8-9 milló alatt aligha váltana klubot, ráadásul a posztján minden klappol: Candreva, Lulic, Felipe Anderson, Keita és Mauri is képes ott játszani, sőt hamarosan Ederson is felépül - mondta Trombitás az Origónak. "Védőre viszont szüksége lenne a klubnak, ezért ha akár csak 2-3, szabadon mozdítható milliója lenne, valószínűleg már vett volna egyet" - tette hozzá

Annyit, mint Dzsudzsák, senki sem keres a Laziónál

Tény, hogy a Lazio a Cragnotti-éra csődje utáni időszakban nem szokott nagy pénzeket költeni játékosokra, az elmúlt 10 évben csak háromszor adott 10 milliónál többet egy-egy játékosért: az olasz válogatott Antonio Candreváért fizetett két részletben 10.7-et, az azóta az Interbe igazolt Hernanes került 13-ba, és a nagyjából kidobott pénznek bizonyuló Mauro Zarate ért meg 20-at a rómaiaknak.

Nem valószínű, hogy Lazio-játékos lesz belőle Fotó: Polyák Attila - Origo

Dzsudzsák fizetése nemrég 2,5 millió euró volt, és állítólag októberben 3,2-re emelte a Dinamo. Már az első összeggel is magasan a legjobban fizetett játékos lenne a Laziónál, hiszen Miroslav Klose is csak kétmilliót keres, az utána következők pedig 1.3-1.7 között kapnak (az olasz válogatott Candreva például 1.3-at).

Az is gyengíti az orosz forrásból származó információt, hogy egyetlen laziós vagy más olasz, átigazolásokkal is foglalkozó oldal sem ír Dzsudzsákról, pedig ezek általában azt is megírják, ha a leghalványabb esély van egy üzletre.