Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Dani Alves visszavágott a Barcelonának

Dani Alves
Barcelona's Brazilian defender Dani Alves runs with the ball during the UEFA Champions League football match Paris Saint-Germain (PSG) vs Barcelona (FCB) on September 30, 2014 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO / FRANCK FIFE
Vágólapra másolva!
A nemzetközi Sportdöntőbíróság elutasította az FC Barcelona fellebbezését, így a katalán futballklub 2016 januárjáig nem igazolhat új játékosokat. A CAS döntését maga az egyesület jelentette be.

A Barcelona azt szerette volna elérni, hogy töröljék a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség által kiszabott büntetést, amellyel egy évre kizárják a hazai és nemzetközi átigazolásokból a klubot.

Ám a büntetés nem mindenkit érintett meg, Dani Alves például szenvtelen arccal csak annyival kommentálta a hírt: "Ez a Barcelona problémája, nem az enyém".

Dani Alves nem fakadt sírva a CAS döntése miatt Forrás: AFP/Franck Fife


A védőnek valószínűleg az a problémája, hogy a klub többször is megpróbálta eladni - legutóbb 2014 nyarán -, most viszont minden adu az ő kezében van, hiszen máig ő a csapat első számú jobbhátvédje.

Habár a szerződése hat hónap múlva lejár, a klub még nem kereste meg a hosszbbítás ügyében, ami szintén bosszanthatja Alvest.

Mindent egy helyen az Eb-ről