Torres beleköpött Ronaldo ünneplésébe

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo shows the 2014 FIFA Ballon d'Or award for player of the year to his supporters prior to the Spanish Copa del Rey (King's Cup) round of 16 second leg football match Real Madrid CF vs Club Atletico de Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on January 15, 2015. AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo megmutatta az Aranylabdát a Bernabeu közönségének, ám az Atlético Madrid elrontotta az ünnepet, és a régi önmagát idéző Fernando Torres duplájával kiejtette a spanyol Király-kupából a városi rivális Real Madridot.

Spanyol Király-kupa, 8 közé jutásért, visszavágó:
Real Madrid - Atlético Madrid 2-2 (1-1)
gól: Sergio Ramos (20.), Ronaldo (54.), ill. Fernando Torres (1., 46.)
továbbjutott: Atlético, 4-2-es összesítéssel.

A Real Madrid kétgólos hátránnyal várta a hazai visszavágót, amely előtt Cristiano Ronaldo megmutatta a közönségnek a hétfőn kapott Aranylabdát.

Az első percben azonban a portugál klasszis máris konstatálhatta, hogy valószínűleg az idei szezonban ez lesz az utolsó meccse a Király-kupában, ugyanis Fernando Torres megszerezte a vezetést a vendégeknek, így már 3-0 volt az összetettben az állás a vendégeknek. Torresnek visszatérése óta ez volt az első gólja régi-új csapatában. (0-1)

Nem sokkal később Sergio Ramos egy felhőfejessel egyenlített. (1-1)

Torres azonban ugyanúgy kezdte a második félidőt, ahogy az elsőt, régi önmagát idézve fektette el Pepét, és higgadtan a kapuba gurított. (1-2)

Ronaldo ugyan egy szép fejessel még egyenlített a végén Bale beadása után, de a 2-2-es végeredménnyel is az Atlético Madrid jutott tovább.

A Real Madrid a legutóbbi öt tétmeccséből csak egyet nyert meg (egy döntetlen három vereség még a mérlege), a két együttes utolsó öt találkozójából pedig hármat az Atlético nyert meg, egy mérkőzés döntetlen lett, a Real pedig csak egyszer tudott nyerni.