Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Thomas Doll és segítője, Ralf Zumdick is két évvel hosszabbította meg szerződését a Ferencváros labdarúgó-csapatával.

A hírt saját honlapján jelentette be a klub.

A Ferencváros csütörtök délelőtt két évvel hosszabbította meg Thomas Doll és Ralf Zumdick 2015 nyarán lejáró szerződését, így a csapat vezetőedzője és másodedzője 2017 nyaráig marad a klubnál.

Thomas Doll (j) munkájával elégedettek a ferencvárosi vezetők Forrás: Fradi.hu


A korábban a német Hamburgot és Borussia Dortmundot is irányító Doll egy évvel ezelőtt, 2013. december 18-án lett a Fradi vezetőedzője, és szintén ekkor csatlakozott a Ferencváros szakmai stábjához a korábban a ghánai válogatottat is vezető Ralf Zumdick, aki a fent említett két Bundesliga-csapatnál és a Genclerbirliginél is együtt dolgozott Doll-lal.

"A két német szakember - Máté Csabával kiegészülve - egy kiválóan sikerült téli felkészülési időszak után pazar tavaszt produkált a mieinkkel. Együttesünk zsinórban kilenc mérkőzést nyert meg a tavaszi szezonban, így megszerezte az NB I harmadik, bronzérmet és Európa Liga-indulást jelentő helyét. Csapatunk az idei idényben a bajnokságban, a Magyar Kupában és a Ligakupában is versenyben van. Tavasszal pedig a két német szakemberrel együtt harcolunk majd a trófeák megszerzéséért" - írta közleményében a Fradi.hu.

Mindent egy helyen az Eb-ről