Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgás botrányhősének, a jelenleg a Queens Park Rangerst erősítő Joey Bartonnak újra sikerült bekerülnie a bulvárhírekbe: ezúttal a Twitterre posztolt egy korábban neki címzett halálos fenyegetést tartalmazó levelet, és a zaklató állítólagos lakhelyét is megjelölte a Google Mapsen.

Barton a fenyegető levelet még a 2012/13-as szezonban kapta, mikor épp az Olympique Marseille-t erősítette a londoni klub kölcsönjátékosaként.

Az igen gyenge angolsággal megfogalmazott üzenet szerzője azt tanácsolja a futballistának, hogy a szezon végeztével saját érdekében hagyja el Franciaországot, a levél további részében pedig vélhetően azt akarja Barton tudtára adni, hogy milyen válogatott kínzások várhatnak rá, ha ezt nem teszi, többek közt baseballütő, kés és kivégzés emlegetésével.

Barton a szezon végeztével valóban távozott, huszonöt góltalan mérkőzés után hagyta ott a Marseille-t.

A középpályás most mindenesetre jót derült a levélen, többek közt a következő kommentárt fűzte hozzá: "Nem tudom, melyik a fenyegetőbb: a nyelvtan vagy a tartalom?"

Ezek után pedig a Google Mapsen meg is jelölte a címet, melyet a zaklató érdekes módon megadott a levélben, bár azt nem tudni persze, hogy az valós-e vagy sem. Mindenesetre Barton ezt is szokásos stílusában kommentálta a Twitteren: "Amúgy jól néz ki kérója..."