Vágólapra másolva!
Dzurják József szerint egyedül még mindig jobb ünnepelni a karácsonyt, mint ahogy korábban a kórházban tette.

A Ferencváros egykori klasszis csatára négy éve csontvelőátültetésen esett át, és azóta felgyógyult a leukémiából. Dzurják "Csöpi" nehéz időket élt meg, de a pozitív szemlélete minden problémán átsegítette, és ezek után az, hogy az idén a szentestét magányosan tölti, szerinte semmiség.

"Idén nyáron véget ért egy 15 éves kapcsolatom, a lányom pedig április óta a Maldív-szigeteken dolgozik, így egyedül leszek" - mondta a Borsnak az egykori focista, aki éveken át edzősködött a Maldív-szigeteken. "Édesanyámnál 25-én, Ikladon gyűlünk össze, ott van a két nővérem családja, az unokák családjai és a dédunokák. Dóra lányomó most nem lesz ott, amit azért is fájlalunk, mert december 26-án született."

A REAC NB III-as együttesét edző szakember elmondta, hogy jól érzi magát. "Az élet produkál váratlan dolgokat. A betegség is váratlan volt. Korábban sosem voltam beteg. Aztán egyből halálos kórral szembesültem. Két nagyon kemény karácsonyom volt a kórházban. Ám mindig azt vallottam: amit rád mér a sors, abból kell jól kijönnöd. Nekem sikerült."