Ronaldo aranyat csókol

Cristiano Ronaldo Madrid, 2014. november 5.
Cristiano Ronaldónak, a Real Madrid spanyol labdarúgóklub portugál csatára megcsókolja az európai nemzeti labdarúgó-bajnokságok legjobb gólszerzőjének járó Aranycipőt Madridban 2014. november 5-én. A 29 éves Cri
Madrid, 2014. november 5. Cristiano Ronaldónak, a Real Madrid spanyol labdarúgóklub portugál csatára megcsókolja az európai nemzeti labdarúgó-bajnokságok legjobb gólszerzőjének járó Aranycipőt Madridban 2014. november 5-én. A 29 éves Cristiano Ronaldo Luis Suárezzel, a spanyol Barcelona uruguayi csatárával megosztva érdemelte ki a kitüntetést, miután mindketten 31-31 gólt szereztek a 2013/2014-es idényben. (MTI/Juan Carlos Hidalgo)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál támadója átvette a legeredményesebb Európában focizónak járó Aranycipőt.

A 29 éves sztárjátékos az előző szezonban 31 gólt szerzett a spanyol bajnokságban, s ezzel - az előző idényben még a Liverpoolban szerepelt - Luis Suarezzel közösen érdemelte ki az európai bajnokságok legjobb gólszerzőjének járó díjat.

A kedden éjszaka még a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-meccsen focizó Ronaldo Florentino Pereztől, a Real elnökétől vette át az Aranycipőt.

Ronaldo az eseményen hangsúlyozta, hogy a legfontosabb számára a csapat sikere, de azért örül az egyéni elismeréseknek is.

Forrás: MTI/EPA/EFE/Juan Carlos Hidalgo