Piqué Alvesnek: Sok ellenséged van a Barcánál

- Barcelona's defender Gerard Pique (L) runs with Barcelona's Brazilian defender Dani Alves during a training session at the Parc des Princes stadium in Paris on September 29, 2014, on the eve of their UEFA Champions League football match against Paris.
Barcelona's defender Gerard Pique (L) runs with Barcelona's Brazilian defender Dani Alves during a training session at the Parc des Princes stadium in Paris on September 29, 2014, on the eve of their UEFA Champions League football match against Paris. AFP PHOTO / FRANCK FIFE
Vágólapra másolva!
Gerard Piqué furcsa dolgot mondott a barcelonai védőtársának, Dani Alvesnek.

A világbajnok spanyol védő - akit az utolsó nyolc meccsből csak négyen szerepeltetett Luis Enrique - a Welabo tévé felvétele szerint odaszólt Dani Alvesnek a pénteki edzésen.

"Dani, sok ellenséged van itt. Olyan lettél, mint én" - mondta Piqué. A közösségi médiában pillanatok alatt elterjedt a hír, a középső védő nem is tagadta, hogy ezt mondta volna, viszont az állítja, csak viccelt, és nem is kell többet gondolni mögé.

Arról mindenesetre régóta szó van, hogy Alves nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését, és várhatóan a Premier League-be igazol.

Piqué és Alves egy edzésen Forrás: AFP/Franck Fife