Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, Liverpoolban egyre inkább megbánták, hogy 16 millió fontért leigazolták a Milantól Mario Balotellit, akivel sok baja van Brendan Rodgers vezetőedzőnek.

A legnagyobb probléma persze nem a pályán kívüli viselkedése, hanem az, hogy az olasz fenegyerek az eddigi kilenc Premier League-fellépésén egyetlen gólt sem szerzett a 35 kapura lövéséből. Egyelőre még attól is fényévekre van, hogy bekösse a Barcelonába távozott Luis Suárez cipőfűzőjét, nemhogy pótolja a 75 millió fontért eladott csatárt.

A Mirror cikke szerint Rodgers nehezen bír Balotellivel, a Basel elleni, október 1-jei BL-meccsen például a klub svájci luxushoteljében vendégül látta az olasz barátait. A szálloda halljában a focista a haverjaival láthatóan jól érezte magát - igaz, nem ivott -, ám még éjfélkor is tartott a csevegés-nevetgélés.

Ekkor megjelent a Liverpool edzője, és az órájára mutogatva, személyesen szólt a csatárnak, hogy most már menjen aludni, Balotelli azonban a hotel alkalmazottjai szerint csak hajnal kettőkor tért nyugovóra.

Forrás: AFP

Másnap a Liverpool 1-0-ra kikapott, Balotelli pedig csak lézengett a pályán, összvissz egy sárga lapig jutott. A sors fintora, hogy a következő BL-körben a Liverpool-Basel meccsen dől majd el, hogy Balotelliék bekerülnek-e a nyolcaddöntőbe, ehhez mindenképpen nyerniük kell.

A Liverpool egyik angol sztárja pedig közben arra panaszkodott Rodgersnél, hogy Balotelli a klub edzőközpontjába, a Melwoodba is meghívta a barátait, ahol pedig 'Pool-edzés közben nem nagyon szoktak idegenek lenni.

A Mirror olvasóinak a többsége (37 százaléka) szerint a problémák ellenére Balotelli maradni fog az Anfielden, mert nincs klub, amely leigazolná, 32 százaléknyian viszont úgy vélik, azért marad, mert jó formába kerül majd. Ugyanennyien (32%) arra tippelnek, hogy távozni fog a következő szezonban.