Vágólapra másolva!

Összejöhet az egymilliárd dolláros bokszmeccs

Úgy tűnik, van rá halvány esély, hogy 2015-ben összejöjjön a szupermeccs a két bokszlegenda, Floyd Mayweather és Manny Pacquiao között.

Pacquiao eddig nagyon pesszimista stábja az utóbbi hetekben nagyon bizakodó nyilatkozatokkal árasztja el a sajtót, sõt edzője, Freddie Roach egyenesen azt állította, fejben már el is kezdte összeállítani a Mayweatherrel szembeni stratégiát.

A promóter Bob Arum közben megkezdte a tárgyalásokat az HBO televíziós csatornával, valamint a Showtime-ot is magába foglaló CBS cégcsoporttal, hogy hasonló megállapodást tudjanak tetõ alá hozni, mint a Lennox Lewis vs Mike Tyson összecsapás esetében sikerült.

Freddie Roach nemrégiben egy másik részletrõl is fellibbentette a fátylat, amely szerint Floyd Mayweather ragaszkodik hozzá, hogy egy esetleges visszavágó opciós lehetőségét is rögzítsék a szerzõdésükbe.

"Értesüléseim szerint Mayweather visszavágó-klauzulát akar arra az esetre, ha Manny megveri õt - amiben én magam biztos vagyok. De ebben semmi kivetnivalót nem látok" - mondta az Profiboksz.hu információi szerint Roach.

Optimista várakozások szerint egyébként a nagy meccs összbevétele akár az egymilliárd dollárt is elérheti, amennyiben Bob Arumnak sikerül a kínai piacot is megnyitni az összecsapás elõtt.