Vágólapra másolva!
A Daily Mail Manchester United belügyeiben jártas újságírója, Ian Ladyman úgy tudja, Louis van Gaal attól tart, Radamel Falcao fizikailag nem alkalmas arra, hogy tartósan a Premier League-ben játsszon.

A Monacótól a nyáron érkezett kolumbiai csatár a tíz fordulóból eddig ötször lépett pályára, háromszor a kezdőcsapat tagjaként, kétszer pedig a kispadról szállt be.

A 28 éves Falcao jelenleg combsérülés miatt nem bevethető, az eddigi fellépésein eddig egy gólt hozott össze, így aztán érthető, hogy a MU szakmai stábja egyelőre kivár, holott pár hete még az volt a mondás, hogy jövő nyáron 43,5 millió fontért végleg megveszik a korábban a gólokat a Portóban és az Aléticóban is bőszen gyártó csatárt.

Forrás: AFP

Falcao az év elején, még a Monaco játékosaként keresztszalag-szakadást szenvedett, ami miatt a vébét is ki kell hagynia, és Van Gaal most attól fél, hogy csatára hosszútávon esetleg nem bírja azt a terhelést, amit a Premier League meccsei jelentenek.

Amennyiben Falcao nem válik be, a MU lemond arról, hogy végleg leigazolja őt, az ugyanis nem fér bele, hogy havi 1 millió fontot folyosítsananak neki fizetés gyanánt, és mellé még megvegyenek egy másik minőségi csatárt.