Vágólapra másolva!
A csapat nélküli Hajnal Tamás néhány napig a Ferencvárossal edzett, sokan arra tippeltek, hogy ez azt jelenti, a 33 éves középpályás az Üllői útra igazol Németországból. Erre azonban nem kerül sor, a focista csak edzéslehetőséget kért és kapott a Fraditól, szerdán vissza is tért Ingolstadtba.

Hajnal megkérte korábbi dortmundi edzőjét, Thomas Dollt, hogy hadd készüljön pár napig a Ferencvárossal, amit a magyar klub jelenlegi szakembere engedélyezett is a 33 éves Fradi-nevelésnek.

Ezek után beindultak a találgatások, hogy Hajnal talán azért készül az FTC-vel, mert a zöld-fehérek szerződtetni szeretnék. De mint az Origo megtudta, erről nincsen szó, Hajnalnak ugyanannyi esélye van arra, hogy a Fradihoz igazoljon, mint bármely más labdarúgónak. (Azt persze ne feledjük, hogy Buzsáky Ákos és Gera Zoltán karriere is úgy kezdődött, hogy "csak" edzéslehetőséget kértek a Fraditól.)

Az 59-szeres válogatott Hajnal szerdán visszatért legutóbbi csapatához, az Ingolstadhoz, és tovább folytatja a klubkeresést.